• HAN ELEKTRONİK

AXXONSOFT VİDEO GÖZETİM VE GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ

3 Temmuz '23
AxxonSoft, video yönetim yazılımı (VMS), fiziksel güvenlik bilgi yönetimi platformu (PSIM), bulut çözümleri (VSaaS) ve işletmeler için kullanılan özelleştirilebilir AI video analizler sunan, lider bir yazılım geliştirme şirketidir.
Axxonsoft 1999 yılından günümüze video Güvenlik kameraları ve çeşitli sensörler için yazılımlar geliştirmektedir. Kameralardan gelen görüntüleri çeşitli görüntü işleme algoritmaları ile analiz edip, değerli veri oluşturmaktadırlar. Günümüzde yapay zeka ve IoT teknolojilerinin gelişmesiyle, video yönetim yazılımlarının önem derecesi yüksek oranda artmıştır.

Axxonsoft Firması temelde 3 farklı ürüne sahiptir.

•    Axxon ONE ; Video Yönetim Yazılımı,
 
 
•    Axxon PSIM ; Fiziksel Güvenlik ve Bilgi Yönetim Platformu
 
 
•    Axxon VSaaS Datacenter ; Bulut Üzerinde çalışan data center yazılımı
 
 
Bu yazımızda Axxon ONE Video yönetim yazılımı üzerinde ağırlıklı olarak duracağız.
Axxon ONE, 10.000 ‘den fazla IP Kamera ve Cihaz ile kapsamlı bir şekilde entegredir. Kullanıcılara basit bir grafik arayüz ile cihazları takip etme, yönetme, veri çekme gibi imkanlar sunar.
Axxon ONE kayıt edilen bir video’ da olay arama, spesifik nesne arama gibi yapay zeka tarafından desteklenen ve özelleştirilebilir analizler ile kullanıcılara benzersiz bir değer sunar.
•    Axxon ONE Yüzlerce kamerayı tek bir yerden yönetmenizi, kaydetmenizi, senaryolarınıza bağlı olarak alarmlar almanızı sağlar.
•    Axxon ONE yeni nesil Yüz Tanıma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi, Yangın Algılama Sistemi, Hırsız Tespit Sistemi, Araç Sayma Sistemi, Otopark Yönetim Sistemi, Kişi Sayma Sistemi, Personel takip sistemi, Veri izleme ve koordinasyon merkezi yazılımı olarak kullanılabilir. Hepsi bir arada olarak da çatı platform gibi kullanabilirsiniz.
Axxon soft algıladığı insanların iskelet yapılarını analiz ederek , yapacağı şüpheli eylemleri analiz eder.
 
•    Örn ; ATM Cihazına sabotaj yapan kişi tespiti
 

•    Eldiven veya koruyucu ekipmanını takmayan personeller
 

•    İnsan veya araç algılama,  Gölge , yağmur – ışık gibi etmenlerde aktif yapay zeka filtresi ile etkilenmeme
 
 
•    Yüz Tanıma ve aranan kişiyi saniyeler içerisinde bulma
 

Axxon soft 40 ‘ tan fazla Kartlı geçiş sistemi ile entegredir. Global marka ürünler ile entegre olabilir birlikte çalışabilir.
Turnikeden geçerken kartını okuyan personel ile gerçekten o kişi mi diye saniyeler içerisinde karşılaştırma yapabilir. Axxonsoft ile bütün bir binayı yönetebilirsiniz.
Sadece kameralar değil , Yangın algılama ve Kartlı geçiş gibi sistemler ilede entegre olabilir.
Çeşitli harita katmanları üzerinde dedektör ve kameralarınızı aktif , deaktif , bypass gibi zone veya kat kat ayırarak izleme yapabilirsiniz.
 
 
 
Axxon soft global markalarla entegredir. Entegre olduğu ürünlerin tüm listesi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Axxonsoft yazılımları özel raporlamaları axxonnet.com üzerinden destekler. Kişi sayma, Araç Sayma, Alarm Analizleri , POS Cihazı entegrasyonu gibi konularda dilediğiniz tarzlarda raporlama yapabilirsiniz
 
 
Axxonsoft 23 yıldan uzun bir süredir global olarak dünya geneli referanslara sahiptir. 52 Farklı ofis ve distribütör ağı üzerinden on binlerce kameraya ulaşan akıllı şehir projelerini destekler. Global ve Türkiye referansları için lütfen satış temsilcinizi ile iletişime geçiniz. 
Han Elektronik A.Ş Kamuda ve özel sektörde önemli referanslara sahiptir. Uzman network mühendisleri, Yazılım destek mühendisleri ile projelerinizde entegrasyona ve teknik destek ile ilgili taleplerinizi kısa sürede çözümlendirirler.
Detaylar için 444 1 426 veya  info@hanelektronik.com üzerinden uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

 

YUKARI