• HAN ELEKTRONİK

2021 ISAF FUARINI BAŞARIYLA TAMAMLADIK

14 Ekim '21

14-17 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ISAF Fuarında, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Türkiye’nin Güvenlik Çözümü” olarak yeni teknolojilerimizi ve çözümlerimizi sergiledik. Fuarda sektörümüzdeki iş ortaklarımız ile buluşma fırsatı yakaladık, yeni ürünlerimizi ziyaretçilerimize tanıttık.

Yangın Algılama Sistemlerinde bir Dünya Devi olan HONEYWELL ürünlerimizi, hem adresli hem konvansiyonel yangın algılama sistemlerinde yerli üretim olarak çözüm sunduğumuz AVerFire ürünlerimizi, Aversound ses ürünlerimizi, Averdigi ahd ve ip tabanlı cctv ürünlerimizi stand ziyaretçilerimize sunduk.

Kamera Güvenlik Sistemlerinde projelere özel çözümler olarak sunduğumuz MILESIGHT Kamera, Switch, NVR, VMS çözümlerimizi, Profesyonel Video Gözetim Sistemlerinde Türkiye tek distribütörlüğünü yaptığımız Eocortex VMS Yazılımımız başta olmak üzere, SPY Marka Kablosuz Alarm Sistemlerimizi, Plaka Tanıma Sistemlerimizi, AHD ve IP çözümlerimizi sergiledik.

Yeni AHD ve IP tabanlı CCTV ürünlerinde SPY AHD ve SPY Extra ürünlerimiz, Kablosuz aktarıcılarımız plaka tanıma sistemlerimiz wifi ve TCP/IP li hırsız alarm sistemlerimize ziyaretçilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaretçi sayısı her geçen yıla göre artmakta olan ISAF fuarında, standımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutluluk duymaktayız. 

 

Tüm misafirlerimize ve ISAF ailesine teşekkür ederiz.

 

 

YUKARI