• HAN ELEKTRONİK

ISAF EXCLUSIVE ANKARA 2020 Güvenlik Fuarı

3 Temmuz '20
  • Türkiye Tek Distribütörü olduğumuz Global Akıllı IP Kamera Teknolojileri Üreticisi  ‘‘Milesight’’ markasına ait Video Analiz destekli 4K Kamera serimiziYeni 180 derecelik Mini bullet Kameramızı , Lora Teknolojisi ile uzun mesafe kablosuz haberleşme sağlayan, sensör ve kamera entegrasyonlu yeni teknoloji IoT serisi kameralarımızı, insan ve araç ayrımı yapıp bunların karakteristik özelliklerini ayırt edebilen AI Yapay Zeka destekli kayıt cihazımızı  ANKARA’da sektörün en önemli fuarlarından biri olan ISAF Exclusive fuarında görücüye çıkarttık.

 

  • Ayrıca Honeywell Markasına ait kurulumu kolay Adreslenebilir Yangın Algılama sistemlerimizi SPY Markasına ait ücretsiz mobil uygulama destekli Akıllı Hırsız Alarm ve Smart Home sistemlerimizi de standımızda değerli iş ortaklarımıza ve fuarda standımızı ziyaret eden tüm değerli kurum ve katılımcılara tanıttık.

 

  • HAN Elektronik olarak tüm iş ortaklarımıza entegre güvenlik çözümleri sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kamera sistemlerinden Yangın Algılama sistemlerine, Network ürünlerinden Akıllı ev ve Hırsız alarm sistemleri çözümlerine, Video Yönetim Yazılımlarından Plaka Tanıma ve Video Analiz Sistemlerine uçtan uca bir çözüm sağlıyoruz.

 

  • Milesight markası şuanda bir çok devlet kurumunda ve özel sektörde bilinen bir marka haline geldi. Üstün görüntü kalitesi ve şaşırtan performansıyla sektördeki herkesi bu deneyime ortak olmaya davet ediyoruz.

 

  • Standımıza olan yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz.

 

YUKARI