• HAN ELEKTRONİK

2018 Yılına Çok Hızlı Giriyoruz

Yönetici 11 Nisan '18

Yeni Markalarımız ve Yeni Teknolojilerimizle Birlikte 2018 Yılına Çok Hızlı Giriyoruz
 

Han Elektronik’in yeni teknolojileri bünyesine katarak kuvvetlendirdiği geniş ürün portföyünü ve yenilenen mevcut teknolojilerini yurt genelindeki çözüm ortaklarına tanıttığı, birlikte güzel diyalogların yaşandığı Lansman& Eğitim Toplantılarımız yurdumuzun çeşitli noktalarında başladı ve hızla devam ediyor.

6 Ocak 2018’de Malatya’da, 16 Ocak 2018’de İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz Lansman&Eğitim toplantılarına büyük ilgi gösteren çözüm ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz. 2018 Program takvimimize göre, diğer toplantılarımız için de hazırlığımızı dinamik ve güçlü bir şekilde sürdürmekteyiz.

Türkiye Tek Distribütörü olduğumuz, Network Kamera ve Kayıt Teknolojisinde uzman MILESIGHT markamızın ürün gamımıza yeni kattığımız yeni ürünlerini ve geliştirdikleri yeni teknolojilerini tanıtmaktan büyük gurur duyduk. Toplantı öncesinde hazırladığımız canlı demo görüntülerimizi  izleyen katılımcılardan tam not aldık.

Han Elektronik olarak 2018 Yılında atmış olduğu dev adımlardan bir diğeri de  Yangın Algılama Sistemlerinde bir Dünya Lideri olan HONEYWELL MORLEY ile distribütörlük anlaşmasını imzalamış olmamızdır. Çözüm ortaklarımızın adreslenebilir yangın sistemleri konusunda da ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız.
Konvansiyonel Yangın Algılama Sistemleri alanında da; şık ve kullanışlı tasarıma sahip, stabil yapıda çalışan DM Tech markalı ürünler ile ihtiyaçlara cevap vermeye başladık.

Uzun yıllardır çözümünü sağladığımız Plaka Tanıma Sistemleri ile kullanılan farklı yapıdaki Bariyerler, CCTV alanında büyük projelerde ihtiyaç duyulan Fiber Optik Ekipmanlar ve Rack Kabinetler de 2018 yılında portföyümüze kattığımız diğer ürünler olarak stoklarımızda yerini almıştır.

YUKARI